Utvinne Bitcoin

Bitcoin er den største og mest kjente kryptovalutaen. Bitcoin er basert på en åpen datakode, som gjør at koden kan brukes av alle som har lyst for å lage egne produkter basert på Bitcoin. Dette gjør at Bitcoin for et stort virkeområde. Bitcoin tilrettelegger for at alle kan betale for ting eller overføre for andre grunner Bitcoin seg i mellom uten at de elektroniske myntene må gå innom noen andre institusjoner eller myndigheter. Dette gjør at Bitcoin og annen kryptovaluta blir kalt desentralisert valuta.

Blokkjede og Bitcoin

Når du leser om kryptovaluta generelt og Bitcoin spesifikt vil du fort høre ordet blokkjede eller blokkjede-teknologi. Det kan være lettere å forstå blokkjede-teknologien som kryptovalutaene bruker hvis du tenker deg en lang rekke med byggeklosser. Den lange rekken kan du godt kalle en kjede og byggeklossene kan du godt kalle blokker. Hver byggekloss inneholder informasjon. I byggeklossene til Bitcoin er det informasjon om hvor mange Bitcoin som sendes fra hvem til hvem. Andre kryptovaluta kan ha annen informasjon i sine blokker. Med en gang informasjonen i en byggekloss er verifisert blir den hektet på rekken av andre byggeklossen. Når en byggekloss først er hektet på rekken kan den ikke tas ut, endres, eller på annen måte forandres. Byggeklossen er låst inn og informasjonen er som den er. Informasjonen i hver byggekloss er også åpen, så alle kan se hva som skjer med valutaen og verdiene.

Bitcoin mining – gruvearbeid

Bitcoin er et desentralisert system hvor man kan overføre verdier direkte fra en person til en annen uten at man må gå gjennom en bank. Dagens banker jobber med andre selskaper som gjør at penger kan gå ut av din konto og inn til en annen konto uten at du gjør noe mer enn å si ifra at pengene kan flyttes. Uten det sentrale leddet må andre gjøre jobben med å holde systemet oppe, sikre at transaksjonene blir verifisert og at verdiene flyttes. Da alt er elektronisk avhenger systemet at man har nok prosessorkraft fra mange forskjellige datamaskiner som jobber i systemet.

Bitcoin er bygd slik at mange bidrar til å holde systemet i gang. Disse «mange» kalles for minere eller gruvearbeidere. Disse arbeiderne utfører gruvearbeid eller mining. Det vil si at disse «mange» gjør oppgaver som opprettholder stabiliteten i Bitcoin nettverket og utfører oppgaver som sikrer nettverket og dets overføringer. Ønsker du å bli en gruvearbeider kan du gjøre dette ved å kjøpe maskinvare som gjør disse oppgavene. Oppgavene er krypteringsoppgaver og du får betalt i Bitcoin når du har utført en oppgave. Det er mange tusen personer og selskaper som jobber i Bitcoin nettverket som gruvearbeidere.

Mining

★★★★★
5 5 1
Litt usikker på hva som er best av Ethereum og Bitcoin mining når det kommer til penger inn og kostnader. Bitcoin er jo størst så det burde vell være best?

Mining er konge

★★★★★
5 5 1
Mining er konge. Bitway.no er konge. Bitway Network skal jeg bli med på og investere!

Bitcoin mining

★★★★★
5 5 1
Etter å ha sett meg litt rundt tenker jeg nå å starte med mining. I og med at det virker veldig lønnsomt over tid. Litt usikker på om jeg skal gjøre det selv eller om det er like greit å kjøpe seg inn i Bitway.

Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Tilbakemelding

Utvinne-bitcoin Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.