Bitcoin, Mining

Tjene penger på Bitcoin

Utvinne Bitcoin

En av de beste tingene med å jobbe med Bitcoin er at du kan tjene penger fra ditt egent hjem. Det finnes mange måter å tjene penger på og noen av disse måtene er ved å jobbe på den måten du selv har lyst til. Mange tilrettelegger for at du kan jobbe på en måte som passer deg ved at du kan skrive for tjenestetilbyder gjennom internett. På samme måte kan andre jobbe likt ved å skrive for den samme gjennom internett.

Utvinne Bitcoin hjemme

Det største og det beste aspektet med Bitcoin er selvfølgelig at du kan overføre en verdi fra en person til en annen person uten at du trenger å tenke på sentraliserte enheter som styrer det du gjør. Når du er en del av Bitcoin eller om du er interessert i Bitcoin kan du også bruke Bitcoin som din arbeidsplass. Vi skal nå se på de to måtene som gir deg mulighetene til å ta Bitcoin til neste nivå ved at du selv tjener litt penger på det som foregår.

Utvinne Bitcoin i skyen

Det begynner å bli mer kostbart for å kunne utvinne Bitcoin. Før var det slik at du kunne bruke din egen datamaskin og koble denne inn i Bitcoin nettverket med internett og du var en del av nettverket hvor din datamaskin løste oppgaver som nettverket trengte. Nå som Bitcoin har blitt mye dyrere og flere har sett muligheten i å tjene penger på å jobbe i Bitcoin nettverket, så kreves det mer spesialisert Bitcoin utstyr. Du må nå kjøpe egent utstyr som er laget for utvinning mens før kunne du bruke din egen datamaskin. En måte å fortsatt være med på Bitcoin eventyret er om du da leier utstyr som noen andre har kjøpt. Det vil si at du betaler noen et beløp per måned og de utvinner og gjør alt det andre. Dette blir rett og slett mer som en investering hvor du betaler og håper på å få mer tilbake enn det du har betalt hver måned. Du får betalt in Bitcoin, men du kan betale i Bitcoin eller i annen valuta. Ofte er leien for utstyret i mer tradisjonell valuta.

Utvinn Bitcoin personlig

Da som sagt Bitcoin sitt utstyr begynner å bli mer og mer spesialisert kan det være mer å tjene på å kjøpe sitt eget utstyr enn å belage seg på at andre kjøper utstyret som du da ender opp med å leie. Hva som passer deg best kommer jo da veldig an på din økonomi og dine datakunnskaper. Det kan godt hende at det vil være bedre for deg å putte litt penger i utstyr og ha dette hjemme. Du må tenke på tilgang til strøm og hvordan du skal få lavest mulig strømkostnad. Maskinene bruker mye strøm og det kan fort bli varmt. Det kan derfor være greit om du har tilgang til en liten elv slik at du har ditt egent lille kraftverk.

Previous Article