Kjøpe Kryptovaluta


Den beste måten å tjene store pengesummer er å kjøpe kryptovaluta, holde på det en stund for deretter selge med god fortjeneste. Det er latterlige historier i media og andre steder som forteller oss om smarte unge mennesker som er med på denne bølgen av kryptovaluta skylle inn over verden. Kryptovalutaene stiger fortsatt godt i verdi og det er fortsatt gode penger å tjene på mange ganger investeringssummen.

Kryptovaluta

Kryptovaluta

Kryptovaluta kom til overflaten når Bitcoin ble laget, eller i hvert fall presentert som et konsept i 2009. Kryptovaluta betyr ikke så mye mer enn at vi snakker om valuta som bruker en form for kryptering istedenfor at valutaen er representert i penger. Kryptovaluta er en valuta som ikke eksiterer i fysisk form, men kun i elektronisk form. Elektronisk valuta er ikke skremmende for oss som konsept da vi i Norge ikke vanligvis bruker kontanter i det hele tatt. Vi er vant til å betale med kort, vipps eller andre former for betaling. Alt kan gjøres med mobiltelefon og det går fort.

Kjøpe kryptovaluta

Det finnes mange forskjellige typer kryptovaluta. De har navn etter hva slags valuta de er. En valuta er Bitcoin. Det er den mest kjente og den største. Ripple er en annen valuta som også begynner å bli ganske kjent fordi den er godt likt av finansindustrien.

Ethereum er en tredje form for valuta som omtales ofte. Ethereum er kjent for å være en teknologi for å lage smart kontrakten. Du kan lage en kontrakt som ikke kan bli tuklet med. Du kan kjøpe ICO eller kryptovaluta etter egent ønske. Hvilken kryptovaluta du skal kjøpe spørs litt på hva du skal bruke valutaen til. Skal du bruke valutaen til å handle i butikken kan det være smart å kjøpe en kryptovaluta som du kan bruke i den butikken du ønsker å handle i. Da må du først sjekke med butikken om de tar kryptovaluta. Ta de valuta så må du deretter spørre om hvilken type valuta de tar. De fleste som tar kryptovaluta holder seg til de aller største typene.

Investere i kryptovaluta

Bruksområde for valutaen har noe å si for hvilken type valuta du velger. Du kan velge valuta som sagt for å kjøpe tjenester og varer. En annen grunn til kjøp av kryptovaluta er for å investere. Kryptovaluta som all annen valuta går opp eller ned. Noen kryptovalutaer går mer opp og ned enn vanlig tradisjonell valuta. Det er en stor fordel for deg og meg. Da er det fort mye penger å hente på denne type svingninger. En måte å investere på er å treffe svingningene.

En annen måte å investere på er å sitte lenge. Det man mener med en slik tankegang er å kjøpe kryptovaluta for deretter å sitte på den over noen år. Da trenger du ikke tenke på hvor mye kursen går opp og ned, men heller hvordan kursen stiger over en lengre periode. Du som investor ønsker da at kursen skal gå opp over tid. De fleste kryptovaluta er et godt eksempel på hvor kraftig disse valutaene stiger over noen år. De fleste har steget med mange tusen prosent. Du bør derfor kjøpe kryptovaluta for å tjene penger.