bitcoinBitcoin
kr 90,764.120.61%
ethereumEthereum
kr 1,923.851.05%
rippleXRP
kr 2.810.03%

Kryptovaluta er et samlebegrep for et stort antall elektroniske valutaer. Det finnes i dag ca. 1400 forskjellige typer kryptovalutaer, hvor de mest kjente er Bitcoin, Ethereum og Ripple, for å nevne noen. Kryptovalutaene har til felles at de bruker kryptografi for å beskytte og sikre alle transaksjoner i tillegg til kryptografi for å kontrollere genereringen av nye valutaenheter.

Du kan kjøpe kryptovaluta for å bruke det som et betalingsmiddel, investering eller for å oppfylle en rolle i kryptovalutaens økosystem. Kryptovaluta er i dag mest populært som en investering, selv om de blir flere og flere brukersteder som aksepterer de mest kjente kryptovalutaene som betalingsmiddel.

Hvordan kjøpe kryptovaluta?

Du kan som sagt kjøpe kryptovaluta men det varierer litt på hvor enkelt det kan la seg gjøre. De mest populære og kjente valutaene kan du lettere kjøpe enn små og ukjente valutaene. Vi i Bitway.no hjelper deg som ønsker å kjøpe de mest verdifulle og ettertraktede kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum. Ønsker du å kjøpe andre type kryptovaluta kan noen børser hjelpe deg. Bitway.no ser i disse dager på muligheten for å tilrettelegge for kjøp av andre typer valuta enn kun Bitcoin og Ethereum, så følg med.

Bitcoin er den største og mest kjente kryptovalutaen og Ethereum sies av mange å være en av de viktigste. Ethereum er et blokkjedenettverk som er likt Bitcoin, men også veldig forskjellig.

Bitcoin er en valuta som kan brukes til å betale for noe eller holdes som en investering, er Ethereum en teknologi som tilrettelegger for at andre brukere kan lage sin egen kryptovaluta og digitale kontrakter «smart contracts» ved hjelp av Ethereum som et nettverk. Ethereum har også sin egen kryptovaluta som heter Ether.

Investere i kryptovaluta

Kryptovaluta som all annen valuta går opp eller ned og de fleste kryptovalutaer har store svingninger på pris i forhold til vanlig tradisjonell valuta. En måte å investere på er å følge svingningene. En annen måte å investere på er å holde på valutaen over en lengere periode. Det man mener med en slik tankegang er å kjøpe kryptovaluta for langsiktig investering. Da trenger du ikke tenke på hvor mye kursen går opp og ned, men heller hvordan kursen stiger over en lengre periode. Du som investor ønsker da at kursen skal gå opp over tid.

De fleste kryptovaluta er et godt eksempel på hvor kraftig disse valutaene stiger over tid. Kjøpe kryptovaluta som en investering over tid kan derfor være en kjempemulighet. Det er imponerende historier i media om smarte unge mennesker som tidlig forsto potensialet i kryptovaluta og surfet bølgen siden. Kryptovalutaene stiger fortsatt godt i verdi og det er fortsatt gode muligheter for å tjene på krypto investeringer.

Tid for å investere?

★★★★★
5 5 1
Bitcoin $10k, Eth $1k, Ripple $1! Tenker det er lurt å investere litt mer i kryptovaluta nå. Ser store potensialer i valutaene.

Top 3 coins

★★★★★
5 5 1
Bitcoin vil alltid være kongen. Ethereum støtter alle smart contracts og Ripple har banker som målgruppe. Mener det kan være lurt å investere i en eller flere av disse.

Kryptovaluta

★★★★★
5 5 1
Denne siden har utrolig mye nyttig og praktisk info om kryptovaluta. Verdt å sjekke ut. Fant mye jeg lurte på her.

Bedre side finner du ikke

★★★★★
5 5 1
Dette er den aller beste siden jeg har funnet ennå som gir meg en god oppsummering av de viktigste punktene innen kryptovaluta.

Alt du trenger

★★★★★
5 5 1
Veldig nice side. Alt du trenger på et sted.

Oversiktlig side

★★★★★
5 5 1
Sett en stund på investeringer i krypto. Denne siden var enkel og oversiktlig, samt flott sted å kjøpe. Nå venter jeg på verdiøkning!

Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Tilbakemelding

Kryptovaluta Overall rating: 5 out of 5 based on 6 reviews.