ICO

Den beste måten å tjene store pengesummer på er å kjøpe kryptovaluta så tidlig som mulig. Kjøper du ico når selskapet selger valutaen for første gang får du den til en veldig god pris. Holder du på valutaen lenge kan du se hvordan valutaen stiger i verdi over tid.

Bitway Token

ICO eller initial coin offering

ICO betyr initial coin offering på engelsk. På norsk kaller vi en ICO en kryptoemisjon. En ico gir deg muligheten til å være med på første salget av en kryptovaluta før den blir handlet i offentligheten. De fleste valutaer blir priset med rabatt i starten slik at de første som kjøper får mer tokens for det de har investert.

En token kan på samme måte sammenlignes med en aksje, eller en eierandel. De handles på børser og prisene går opp og noen ganger ned. En ICO gir deg muligheten til å være med på det første salget av en kryptovaluta før den blir handlet i offentligheten. Bitway tokens vil bli handlet på flere børser etter emisjonen er ferdig slik at du kan se hvordan prisen på dine token stiger. Du vil også kunne selge dine token når du ser en god pris du ønsker å selge til.

Kjøpe ICO

En ICO eller en kryptoemisjon utsteder en token eller en kryptomynt. Token eller en kryptomynt er en digital enhet som en kryptovaluta.

Du kan kjøpe en token eller en mynt og du eier da en enhet i en valutaen. Tenker du penger eier du for eksempel en 10 kroning. Selskaper lager som regel sine egne “ERC20 tokens” i kjente og respekterte standarder.

Investere i ICO

På engelsk heter en børsnotering initial public offering eller IPO. ICO er veldig likt en børsnotering. Ønsker du å tjene de store pengene bør du kjøpe deg inn når en kryptovaluta åpner sitt salg for første gang, på samme måte som de fleste investorer gjerne vil være med på en børsnotering. Investere i ICO før en kryptovaluta kommer på markedet gir deg muligheten til å tjene mye mer penger enn om du deltar senere.

Bitway

Høy avkastning

★★★★★
5 5 1
Investerer du i ICO "Initial coin offering" har du mulighet til tjene store penger på kort tid. Selv har jeg høye avkastninger på mine investeringer i ICO.

Kontanter

★★★★★
5 5 1
Trenger litt kontanter så prøvde meg på dette. Alle snakker om det. Overraskende lett og moro måte å tjene litt penger på mining nettverk.

Investering

★★★★★
5 5 1
Har lenge tenkt på å kjøpe min første ICO, men veldig reservert. Men, kjøpte nå nylig og tenker å holde investeringen. Det som er positivt med Bitway er at man vil tjene Ethereum.

Handle

★★★★★
5 5 1
Veldig enkel side. Lett og ledig. Fin å handle på. Må nesten gjøre dette igjen.

Bra info her

★★★★★
5 5 1
Mye bra info her. Bare å sette seg ned å lese hvis du lurer på noe.

Pretty nice

★★★★★
5 5 1
This is a really amazing thing, I'm jealous from the creator 😉
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
ICO Overall rating: 5 out of 5 based on 6 reviews.