ethereumEthereum
kr 1,929.41
kr
1,929.41
0.68%

Hva er Ethereum (ETH)?

Bitcoin var starten på blokkjede- og kryptovalutaeventyret. Ethereum er fortsettelsen på dette eventyret. Bitcoin lagde et system hvor det er mulig å flytte verdier mellom parter helt uten mellommenn i et nettverk som ikke er kontrollert av en sentral enhet. Problemet som oppsto veldig raskt var hvordan man skulle utvikle programmer tilpasset blokkjedeteknologien. Bitcoin er bygd på en åpen kode, men det er vanskelig å bygge egne programmer. Ethereum er et nettverk og en kryptovaluta som løser dette problemet. Ethereum bruker et konsept som kalles smarte kontrakter slik at du kan lage din egen blokkjede-applikasjon, med Ethereum som plattform. Disse smarte kontraktene er ikke kontrakter slik som vi tenker på kontrakter, men heller selvkjørende dataprogrammer.

Ethereum

Hvordan kjøpe Ethereum?

Bitway.no er ditt sted for å kjøpe Ethereum på en enkel og effektiv måte. Vi tilrettelegger for alle som ønsker å kjøpe Ethereum. Du trenger å sette opp en Bitway Exchange konto hos oss for å kjøpe Ethereum, deretter velger dukjøpesummen for Ethereum, og tilslutt velger du betalingsmiddel for kjøpet.

Kjøpsprosessen kan oppsummeres slik:

1) Opprett konto på Bitway Exchange.

2) Velg ønsket sum for kjøp av Ethereum.

3) Velg betalingsmåte (Visa, Kredittkort eller bank).

 

Investere i Ethereum

Det finnes mange spennende kryptovalutaer. Bitcoin er den største og den vi kanskje hører mest om i media. Vi mener at Ethereum er den mest spennende kryptovalutaen, og kanskje den viktigste kryptovalutaen i markedet. Ethereum tillater alle som ønsker det å starte sine egne kryptovalutaer, som igjen tilrettelegger for kryptoemisjoner. Det betyr at selskaper med en god ide kan starte sin valuta ved hjelp av Ethereum teknologien og selge denne valutaen til folk som ønsker det. Ethereum har derfor et veldig potensial for videre vekst. Så langt har valutaen steget med mange tusen prosent. Potensialet for videre vekst er enormt da kryptoemisjoner og applikasjonsutvikling på Ethereum plattformen så vidt har startet sammenlignet med bruksområdet.

 

Fordeler med Ethereum

Ethereum er en stor og verdifull valuta utviklet av et dyktig lag. Valutaen er også en av de aller viktigste i utviklingen av kryptoemisjoner og programvare for kryptovaluta og blokkjedeteknologien. Ethereum har en annerledes åpenhet til koden sin enn Bitcoin, hvor Ethereum ikke lar tredjeparter endre på koden når de selv skulle ønske det. Dette gjør også valutaen fri fra korrupsjon da ingen kan sensurere valutaen eller Ethereum plattformen. Et annen viktig moment med Ethereum er at det ikke er noen plassbegrensninger, så applikasjoner kan være veldig store eller små. Ethereum er også mye raskere enn Bitcoin, hvor det tar mye lengre tid å godkjenne og arkivere en transaksjon.

 

Kjøpt Ethereum

★★★★☆
4 5 1
Fikk kjøpt Ethereum på exchangen, nice!

Bra exchange

★★★★★
5 5 1
Bra exchange som er veldig enkel å bruke og alt man trenger for å kjøpe eller selge kryptovaluta.

Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Tilbakemelding

Ethereum Overall rating: 4.5 out of 5 based on 2 reviews.