Her kan du kjøpe Bitcoin, Bitway og Ethereum med Visa, Mastercard og Vipps.

Vipps: 501550

Sarwary Enterprise AS / Bitway Norge

   


Hvordan kjøpe Bitcoin?

Ønsker du å kjøpe Bitcoin kan du gjøre dette ved å fylle ut bestillingskjema ovenfor. Velg kjøpesum og betal med Visa, Vipps, Kredittkort eller Bankoverføring ved større handel. Når betaling er bekreftet vil du motta dine Bitcoin til din Bitcoin lommebok.

Kjøpe bitcoin  Bestilling BetalingBitcoin lommebok

Bitcoin kjøpsprosess

Prosessen for å kjøpe Bitcoin gjennom Bitway.no er rask og enkel. Du velger beløpet du ønsker å kjøpe Bitcoin for, fyller ut skjemaet, betaler for deretter å få pengene i lommeboken. Som kjøper og eier av Bitcoin trenger du et sted for å oppbevare dette. Du trenger derfor en Bitcoin lommebok. Denne digitale lommeboken kan du selv opprette på din telefon, datamaskin eller på internett. Det finnes mange forskjellige tilbydere av Bitcoin lommebøker helt gratis.
Investere i bitcoin

Investere i Bitcoin

Flere og flere investerer nå i Bitcoin enn tidligere. Prisen på Bitcoin har skutt i været og det er nesten ikke grenser på hvor høy prisen kan bli. Det er derfor et enormt potensiale i Bitcoin investeringer. Det er også blitt mye lettere å kjøpe Bitcoin enn tidligere, slik at alle nå har tilgang til å investere i Bitcoin.

Bitcoin er en sikker valuta hvor du som privatperson selv kan investere uten å bruke rådgivere og andre kostbare mellomledd. Invester med måte og husk å oppgi gevinster til Skatteetaten. Bitcoins er et formuesgode og du skatter deretter.

Kjøpe bitcoin

Bitcoin og Gull

En fordel med Bitcoin er begrensningen. Bitcoin kan ikke trykkes etter behov og er begrenset til et visst antall. På denne måten kan Bitcoin sammenlignes med gull.

Bitcoin og gull har veldig lik markedsdynamikk. Gull handles daglig i et begrenset, men stort marked. Det er markedet og volumet på handelen som bestemmer prisen og det samme gjelder for Bitcoin.

Bra side

★★★★★
5 5 1
Har akkurat tatt i bruk nettsiden. Digital valuta er merkelig. Funker skikkelig bra da. Enkelt og greit, akkurat sånn det må være skal jeg gidde å bruke det.

Perfekt

★★★★★
5 5 1
Perfekt side. Enkelt og lettleselig. Har akkurat startet. Kjøpte min første hele Bitcoin. Gleder meg til utviklingen.

Veldig enkelt

★★★★★
5 5 1
Sidene har veldig enkelt og fint design. Veldig lette å bruke. Kult med krypto. Deilig med kun den teksten du trenger å lese. Blir fort altfor mye på alle de andre sidene.

Lave kostnader

★★★★★
5 5 1
Da har jeg kjøpt Bitcoins. Fin side og rimelig tjeneste.

Lekende lett

★★★★☆
4 5 1
Kanskje en av de enkleste internettsidene om Bitcoins.

Veldig bra kundeservice

★★★★★
5 5 1
Tok kontakt med bitway.no. Veldig hyggelige og var veldig lette å forstå. Fått meg litt bitcoins nå 😀
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Bitcoin Overall rating: 4.8 out of 5 based on 7 reviews.