Bitcoin (BTC)
1.75%
kr 53,164.00
kr 930.37
⇣ 52,136.78
21 Sep
⇡ 52,915.11

Bitcoin

Bitcoin er en kryptovaluta og en av de mest revolusjonerende teknologiene som har kommet siden starten av internet. En kryptovaluta basert på blokkjedeteknologien. Ser vi på hva Bitcoin er rent praktisk og teknisk er det et digitalt valuta. Det vil si at en Bitcoin og denne enheten gjenspeiler en verdi.

Investere i Bitcoin

Flere og flere investerer nå i Bitcoin enn tidligere. Prisen på Bitcoin har skutt i været og det er nesten ikke grenser på hvor høy prisen kan bli. Det er derfor et enormt potensiale i Bitcoin som investering. Det er også blitt mye lettere å kjøpe Bitcoin enn tidligere, slik at alle nå har tilgang til å investere i Bitcoin.
Bitcoin er en sikker valuta hvor du som privatperson selv kan investere uten å bruke rådgivere og andre kostbare mellomledd.

Kjøpe Bitcoin

Hva er Bitcoin?

Bitcoin er en desentralisert digital valuta som kan brukes til grenseløst mye. Folk flest kjøper i dag Bitcoin som en investering. Når Bitcoin handles som en investering ønsker du verdistiging slik at du senere kan selge valutaen til mer enn det du betalte. Ønsker du å kjøpe varer eller tjenester i en annen valuta enn norske kroner, amerikanske dollar, osv., er Bitcoin det beste alternativet. Du betaler raskere og billigere, spesielt over landegrenser, enn du ville gjort med en vanlig bank.

Bitcoin og Gull

En stor fordel med Bitcoin sammenlignet med fiat valuta er begrensningen av mynter. Bitcoin kan ikke trykkes etter behov og er begrenset til et visst antall. På denne måten kan Bitcoin sammenlignes med gull. Bitcoin og gull har også veldig lik markedsdynamikk. Gull handles daglig i et begrenset, men stort marked. Det er interessen fra markedet og volumet på handelen som bestemmer prisen, det samme gjelder for Bitcoin.

Fordeler med Bitcoin

Bitcoin er den største og mest verdifulle kryptovalutaen. Dette i seg selv er en veldig stor fordel og gir stabilitet. Bitcoin kan brukes til mye. Eier du Bitcoin trenger du ikke å se på dette som en investering, men du kan også bruke valutaen som betalingsmiddel. I tillegg til å være en valuta er Bitcoin også et nettverk. Du kan tjene Bitcoin ved å hjelpe nettverket med datakraft. Kombinasjonen mellom kjøp av Bitcoin og nettverksarbeid gjør at du fort kan tjene mye penger.

Bitcoin som betalingsmiddel

Bitcoin kan brukes som betalingsmiddel men er bedere egnet som et digitalt gjenstand, vi kan anse bitcoin som det digitale gullet. Du kan kjøpe Bitcoin for å bruke valutaen i en av mange steder som aksepterer Bitcoin som betalingsmiddel. Nå kan man kjøpe alt fra en kopp kaffe til klær på internett med Bitcoin.

Bra side

★★★★★
5 5 1
Har akkurat tatt i bruk nettsiden. Digital valuta er merkelig. Funker skikkelig bra da. Enkelt og greit, akkurat sånn det må være skal jeg gidde å bruke det.

Perfekt

★★★★★
5 5 1
Perfekt side. Enkelt og lettleselig. Har akkurat startet. Kjøpte min første hele Bitcoin. Gleder meg til utviklingen.

Veldig enkelt

★★★★★
5 5 1
Sidene har veldig enkelt og fint design. Veldig lette å bruke. Kult med krypto. Deilig med kun den teksten du trenger å lese. Blir fort altfor mye på alle de andre sidene.

Lave kostnader

★★★★★
5 5 1
Da har jeg kjøpt Bitcoins. Fin side og rimelig tjeneste.

Lekende lett

★★★★☆
4 5 1
Kanskje en av de enkleste internettsidene om Bitcoins.

Veldig bra kundeservice

★★★★★
5 5 1
Tok kontakt med bitway.no. Veldig hyggelige og var veldig lette å forstå. Fått meg litt bitcoins nå 😀

Bra side

★★★★★
5 5 1
Merka med en gang at jeg ble litt gladere i dag etter at jeg var innom denne siden. Veldig enkel å bruke.

Bitway er best

★★★★★
5 5 1
Bitway.no er garantert den beste nettsiden for å handle bitcoin i Norge. Kontaktet kundeservice og fikk umiddelbart hjelp med å kjøpe bitcoin.

Enkel side

★★★★★
5 5 1
Mye bra informasjon om Bitcoin på denne siden og god oversikt over de fleste kryptovalutaer. Vurderer nå å investere i Bitcoin igjen med tanke på at prisen kan gå opp en del som det gjorde i fjord sommer.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Bitcoin Overall rating: 4.8 out of 5 based on 23 reviews.