bitcoinBitcoin
kr
96,473.05
kr
96,473.05
2.83%

Bitcoin

Bitcoin er en kryptovaluta og en av de mest revolusjonerende teknologiene som har kommet siden starten av internet. En kryptovaluta basert på blokkjedeteknologien. Ser vi på hva Bitcoin er rent praktisk og teknisk er det en digital valuta. Det vil si at en Bitcoin og denne digitale enheten gjenspeiler en verdi.

Hvordan kjøpe Bitcoin

Bitcoin er en digital valuta som kan kjøpes og selges på nettsteder som spesialiserer seg for denne type tjeneste. Bitway.no er et nettsted og en tjeneste som tilrettelegger for kjøp og salg av Bitcoin og annen Digital Valuta.

Du kan også kjøpe Bitcoin direkte fra en selger ved å bruke sider som knytter enkeltpersoner. Børs er en slik plattform, men det finnes også helt enkle sider man kan liste sine salgspriser på og håpe på at noen kjøper. Bitway.no gjør kjøp av Bitcoin raskt, enkelt og sikkert.

Investere i Bitcoin

Flere og flere investerer nå i Bitcoin enn tidligere. Prisen på Bitcoin har skutt i været og det er nesten ikke grenser på hvor høy prisen kan bli. Det er derfor et enormt potensiale i Bitcoin som investering. Når du kjøper Bitcoin som en investering fungerer dette på samme måte som alle andre investeringer. Alle valutaer, uansett om den er digital eller ikke, endrer seg i kurs. Det er på denne måten du også kan investere i Bitcoin. For å komme i gang trenger du å kjøpe Bitcoin. Bitway har gjort Bitcoin handel raskt og enkelt, slik at alle får lett tilgang til valutaen. Bitway Exchange tilbyr en tjeneste hvor du kan kjøpe og selge Bitcoin med norske kroner. Når du har fått Bitcoin på din konto er det lurt å følge med på kursen. Dersom prisen går opp, vil du tjene på din investering ved å selge eller veksle Bitcoin tilbake til norske kroner.

Kjøpe Bitcoin

Hva er Bitcoin?

Bitcoin er en desentralisert digital valuta som brukes til å overføre verdier. Folk flest kjøper i dag Bitcoin som en investering. Når Bitcoin handles som en investering ønsker du verdistiging slik at du senere kan selge valutaen til mer enn det du betalte. Ønsker du å kjøpe varer eller tjenester i en annen valuta enn norske kroner, amerikanske dollar, osv., er Bitcoin det beste alternativet. Du betaler raskere og billigere, spesielt over landegrenser, enn du ville gjort med en vanlig bank.

Bitcoin og Gull

En stor fordel med Bitcoin sammenlignet med fiat valuta er begrensningen av mynter. Bitcoin kan ikke trykkes etter behov og er begrenset til et visst antall. På denne måten kan Bitcoin sammenlignes med gull. Bitcoin og gull har også veldig lik markedsdynamikk. Gull handles daglig i et begrenset, men stort marked. Det er interessen og volumet på handelen som bestemmer prisen, det samme gjelder for Bitcoin.

Fordeler med Bitcoin

Bitcoin er den største og mest verdifulle kryptovalutaen. Dette i seg selv er en veldig stor fordel og gir stabilitet. Bitcoin kan brukes som betalingsmiddel men er bedere egnet som et digitalt gjenstand, vi kan anse bitcoin som det digitale gullet. Du kan kjøpe Bitcoin for å bruke valutaen i en av mange steder som aksepterer Bitcoin som betalingsmiddel. Eier du Bitcoin trenger du ikke å se på dette kun som en investering, men du kan også bruke valutaen som betalingsmiddel for produkter eller tjenester. I tillegg til å være en valuta er Bitcoin også et nettverk. Du kan tjene Bitcoin ved å hjelpe nettverket med datakraft i form av Bitcoin gruvedrift.

 

Bra side

★★★★★
5 5 1
Har akkurat tatt i bruk nettsiden. Digital valuta er merkelig. Funker skikkelig bra da. Enkelt og greit, akkurat sånn det må være skal jeg gidde å bruke det.

Perfekt

★★★★★
5 5 1
Perfekt side. Enkelt og lettleselig. Har akkurat startet. Kjøpte min første hele Bitcoin. Gleder meg til utviklingen.

Veldig enkelt

★★★★★
5 5 1
Sidene har veldig enkelt og fint design. Veldig lette å bruke. Kult med krypto. Deilig med kun den teksten du trenger å lese. Blir fort altfor mye på alle de andre sidene.

Lave kostnader

★★★★★
5 5 1
Da har jeg kjøpt Bitcoins. Fin side og rimelig tjeneste.

Lekende lett

★★★★☆
4 5 1
Kanskje en av de enkleste internettsidene om Bitcoins.

Veldig bra kundeservice

★★★★★
5 5 1
Tok kontakt med bitway.no. Veldig hyggelige og var veldig lette å forstå. Fått meg litt bitcoins nå 😀

Bra side

★★★★★
5 5 1
Merka med en gang at jeg ble litt gladere i dag etter at jeg var innom denne siden. Veldig enkel å bruke.

Bitway er best

★★★★★
5 5 1
Bitway.no er garantert den beste nettsiden for å handle bitcoin i Norge. Kontaktet kundeservice og fikk umiddelbart hjelp med å kjøpe bitcoin.

Enkel side

★★★★★
5 5 1
Mye bra informasjon om Bitcoin på denne siden og god oversikt over de fleste kryptovalutaer. Vurderer nå å investere i Bitcoin igjen med tanke på at prisen kan gå opp en del som det gjorde i fjord sommer.
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Tilbakemelding
Bitcoin Overall rating: 4.8 out of 5 based on 29 reviews.