Den beste måten å tjene store pengesummer på er å kjøpe kryptovaluta så tidlig som mulig. Det er lett å si at du bør kjøpe kryptovaluta så tidlig som mulig, men ikke like lett å få tilgang til valutaenheter på det tidligste stadiet. De første rundene i valutaenhetssalget skjer vanligvis til investorer eller ansatte, eller at selskapet selger direkte til offentligheten med en gang. Hvis selskapet har solgt til investorer og jobbet mer med ideen først, er neste runden salg av valutaenheter til offentligheten. Vi kaller dette salget til offentligheten for kryptoemisjon eller ICO.

Bitway

Initial coin offering «ICO»

ICO betyr initial coin offering på engelsk. På norsk kaller vi en ICO en kryptoemisjon. En ICO gir deg muligheten til å være med på første salget av en kryptovaluta når den blir tilbudt offentligheten. De fleste valutaer blir priset med rabatt i starten slik at de første som kjøper får mer valutaenheter, også kalt en token, for summen de har investert.

En valutaenhet, token, kan på samme måte sammenlignes med en aksje. De handles på børser og prisene går opp og noen ganger ned. En ICO gir deg muligheten til å være med fra start når valutaen tilbys offentligheten. Bitway har startet sin egen valutaenhet som vil bli handlet på flere børser etter emisjonen er ferdig. Dette gjør det lettere for deg å se hvordan prisen stiger.

Kjøpe ICO

En kryptoemisjon, ICO, utsteder valutaenheter. Disse kalles enten for token eller en kryptomynt. Token og kryptomynt er begreper som brukes for å spesifisere hva slags valutaenhet vi snakker om. Tenker du penger eier du for eksempel en 10 kroning. Kjøp av ICO token eller mynt kan enten skje ved at du finner internettsiden til utstederen til ICOen og du kjøper direkte fra tilbyderen. Det finnes også forskjellig mellommenn, men vi anbefaler kun kjøp av ICO token eller mynt direkte fra tilbyderen. Leter du etter den store gevinsten bør du ta en titt på Bitway sin token.

Investere i ICO

Kjøp av ICO token eller mynt er en investering. Selskaper bruker ICOer for å samle inn penger til sine ideer og konsepter. Det er derfor ikke så vanlig at en ICO gir deg mynt eller token som kan brukes med en eneste gang. Myntene og tokene kan kjøper, og med en gang de kommer på børs, kan de selges eller kjøpes igjen. Handelen foregår på børs mens selskapet fortsetter å utvikle sine ideer og konsepter. Først når disse er ferdigutviklet kan du bruke mynter og token fult ut. I mellomtiden og under utviklingen av selskapets konsept kan du høste verdistigning. ICO er veldig likt en børsnotering. Investere i ICO før en kryptovaluta kommer på børs gir deg muligheten til å tjene mye mer penger enn om du kjøper de samme mynter eller token senere på børsen.

Høy avkastning

★★★★★
5 5 1
Investerer du i ICO "Initial coin offering" har du mulighet til tjene store penger på kort tid. Selv har jeg høye avkastninger på mine investeringer i ICO.

Kontanter

★★★★★
5 5 1
Alle på Discord snakker om det her. Overraskende lett og moro måte å tjene litt penger på mining nettverk.

Investering

★★★★★
5 5 1
Har lenge tenkt på å kjøpe min første ICO, men veldig reservert. Det som er positivt med Bitway er at man vil tjene Ethereum.

Handle

★★★★★
5 5 1
Veldig enkel side. Lett og ledig. Fin å handle på. Vil anbefale tjenesten videre.

Bra info her

★★★★★
5 5 1
Mye bra info her. Bare å sette seg ned å lese hvis du lurer på noe.

Pretty nice

★★★★★
5 5 1
This is a really amazing thing, I'm jealous from the creator 😉

Nyttig side

★★★★★
5 5 1
Jobber for et selskap som har vurdert kryptoemisjon en stund nå for å få inn penger. Fant denne siden veldig nyttig!

God investering

★★★★★
5 5 1
Skulle gjerne gjort en kanon på en investering. Komme inn tidlig på en kryptoemisjon virker som et bra sted å legge penga.

Oversiktlig og lett

★★★★★
5 5 1
Underviser i økonomi og integrerer nå krypto inn som en del av materiellet. Dette er en veldig bra side for å få oversikt uten å måtte lese seg i hjel.

Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Tilbakemelding

ICO Overall rating: 5 out of 5 based on 11 reviews.