Vi har laget en kort liste over de lommebøkene vi anbefaler.

MetaMask Extension
MyEtherWallet
Ethereum

Ovenfor finner du en liste med digitale lommebøker som støtter Ether. Det finnes forskjellige typer lommebøker. Noen er web-baserte mens andre krever installering på din datamaskin. Vi anbefaler deg å bruke en web-basert lommebok som er raskt og enkel. Her finnes det mange å velge i mellom, men vi anbefaler MetaMask eller MyEtherWallet. Web-baserte lommebøker er også praktiske fordi du ikke trenger å laste ned hele Ether blokkjeden. Bruker du en full-lommebok eller en lommebok du laster ned på din egen datamaskin laster disse lommebøkene hele blokkjeden til valutaen. Det tar fort utrolig mye plass.

Ethereum wallet

Ethereum er en blokkjede-teknologi som har lagt et nettverk for andre å utvikle applikasjoner og utstedelse av sin egen kryptovaluta ved å bruke Ethereum standarder. Denne muligheten til å utstede egen kryptovaluta har revolusjonert kryptoverdenen og skapt grunnlaget for en eksplosjon i antall kryptovaluta på markedet.

Ethereum nettverket bruker Ether som sin egen kryptovaluta. Ether kan kjøpes og selges på mange forskjellige børsen som en investering i utviklingen av Ethereum nettverket. Du kan også jobbe som gruvearbeider i Ethereum nettverket, hvor du får betalt i Ether.

Last ned din Ethereum lommebok

Ønsker du å kjøpe Ether for å investere i valuaten? Ønsker du å få betalt i Ether for jobber du gjør i Ether nettverket? Da trenger du en måte å motta denne kryptovalutaen på. All kryptovaluta må holdes på en eller annen måte. Vanlig valuta kan du putte i lomma, hvis vi ikke snakker om så mye penger. Digital valuta må beskyttes og tas vare på ved hjelp av digitale lommebøker.

Lett

★★★★★
5 5 1
Akkurat lastet ned min første lommebok. Enkelt og greit. Nå er jeg klar til å sette opp min Bitway Exchange konto.

Bare oppover nå

★★★★★
5 5 1
Tror Ethereum får en ny vekst så nå er det bare å legge alle sparepengene i ETH og sitte.

Bra info

★★★★★
5 5 1
Aldri helt skjønt dette med digitale lommebøker, men denne siden forklarer lommebøker veldig bra!
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Eth-Lommebok Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.