MetaMask

MetaMask

MyEtherWallet

myetherwallet

Ethereum wallet

Ethereum wallet

Ethereum Lommebøker

Ovenfor finner du en liste med digitale lommebøker som støtter Ether. Det finnes forskjellige typer lommebøker. Noen er web-baserte mens andre krever installering på din datamaskin. Vi anbefaler deg å bruke en web-basert lommebok som er raskt og enkel. Her finnes det mange å velge i mellom, men vi anbefaler MetaMask eller MyEtherWallet. Web-baserte lommebøker er også praktiske fordi du ikke trenger å laste ned hele Ether blokkjeden. Bruker du en full-lommebok eller en lommebok du laster ned på din egen datamaskin laster disse lommebøkene hele blokkjeden til valutaen. Det tar fort utrolig mye plass.

Ethereum

Ethereum er en blokkjede-teknologi som har lagt et nettverk for andre å utvikle applikasjoner og utstedelse av sin egen kryptovaluta ved å bruke Ethereum standarder. Denne muligheten til å utstede egen kryptovaluta har revolusjonert kryptoverdenen og skapt grunnlaget for en eksplosjon i antall kryptovaluta på markedet.

Ethereum nettverket bruker Ether som sin egen kryptovaluta. Ether kan kjøpes og selges på mange forskjellige børsen som en investering i utviklingen av Ethereum nettverket. Du kan også jobbe som gruvearbeider i Ethereum nettverket, hvor du får betalt i Ether.

Last ned din Ethereum lommebok

Ønsker du å kjøpe Ether for å investere i valuaten? Ønsker du å få betalt i Ether for jobber du gjør i Ether nettverket? Da trenger du en måte å motta denne kryptovalutaen på. All kryptovaluta må holdes på en eller annen måte. Vanlig valuta kan du putte i lomma, hvis vi ikke snakker om så mye penger. Digital valuta må beskyttes og tas vare på ved hjelp av digitale lommebøker.

Lett

★★★★★
5 5 1
Akkurat lastet ned min første lommebok. Enkelt og greit. Nå er jeg klar til å sette opp min Bitway Exchange konto.

Bare oppover nå

★★★★★
5 5 1
Tror Ethereum får en ny vekst så nå er det bare å legge alle sparepengene i ETH og sitte.

Bra info

★★★★★
5 5 1
Aldri helt skjønt dette med digitale lommebøker, men denne siden forklarer lommebøker veldig bra!
Navn
Epost
Tittel
Vurdering
Tilbakemelding
Eth-Lommebok Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.