Last ned din Bitcoin lommebok!

Trenger du en Bitcoin lommebok kan du laste denne ned her.

Vi har laget en kort liste over de lommebøkene vi anbefaler for å gjøre jobben lettere for deg. Velg riktig lommebok i henhold til operativsystem for din enhet.

Bitcoin lommebøker er en digital lommebok. Den er nokså lik en vanlig lommebok i konsept, men skiller seg ut i hvordan den er laget. En bitcoin lommebok er et dataprogram. Programmet gir deg muligheten til å administrere dine Bitcoins. Da Bitcoin lommeboken din oppbevarer verdier er det viktig at du tar sikkerhetskopier.

Når du tar i bruk din Bitcoin lommebok for første gang tar dette litt tid. Du må laste ned og installerer lommeboken. Når du installerer lommeboken må du følge med å passe godt på innloggingsinformasjonen, som kalles din «private key». Denne kan du bruke til å hente lommeboken når du ønsker dette. Lommeboken kan hentes med din «private key» på forskjellige datamaskiner og digitale enheter om du skulle ønske det. Dette er veldig praktisk i situasjoner hvor du for eksempel har mistet lommeboken eller mobiltelefonen, som holdt din lommebok.

Bread er bra

★★★★★
5 5 1
Anbefaler å bruke Bread bitcoin wallet for Iphone og android. Funker helt fint og akkurat det du trenger.

Bread & Electrum

★★★★★
5 5 1
Ser denne siden anbefaler de 2 lommebøkene jeg selv ville anbefalt. Veldig trygge og enkle lommebøker for bitcoin.

Fin og enkel side

★★★★★
5 5 1
Fin side. Veldig kjekt å bare velge operativsystem så kommer lommeboken. Min electrum OS lommebok er kjempebra.

Spennende

★★★★★
5 5 1
Da har jeg min første digitale lommebok. Blir spennende. Hvis jeg skjønner dette riktig så er Bitway Exchange konto neste.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Lommebok Overall rating: 5 out of 5 based on 4 reviews.