Last ned din Bitcoin lommebok!

Trenger du en Bitcoin lommebok kan du laste denne ned her.

Vi har laget en kort liste over de lommebøkene vi anbefaler for å gjøre jobben lettere for deg. Velg riktig lommebok i henhold til hvilke operativsystem din enhet eller datamaskin bruker.

iPhone Wallet

Android Wallet

Windows Wallet

OS X Wallet

Ønsker du å kjøpe eller selge Bitcoins trenger du en Bitcoin lommebok. Bitcoin lommebøker er så å si det samme som en vanlig lommebok men digitalt. Programmet gir deg muligheten til å administrere dine Bitcoins. Da Bitcoin lommeboken din oppbevarer verdier er det viktig at du tar sikkerhetskopier.

Når du tar i bruk din Bitcoin lommebok for første gang tar dette litt tid. Du må laste ned og installerer lommeboken. Når du installerer lommeboken må du følge med å passe godt på innloggingsinformasjonen / din “private key”. Dette kan du bruke til å hente lommeboken ved å bruke en annen maskin, for situasjoner hvor du for eksempel har mistet lommeboken som var på mobiltelefonen.

Bitcoin.org

Ta gjerne også en titt på nettsiden Bitcoin.org. Den gir deg masse informasjon om alle de forskjellige Bitcoin lommebøkene. Det kan hjelpe deg i søken etter en spesiell lommebok skulle det være ønskelig.

Bread er bra

★★★★★
5 5 1
Anbefaler å bruke Bread bitcoin wallet for Iphone og android. Funker helt fint og akkurat det du trenger.

Bread & Electrum

★★★★★
5 5 1
Ser denne siden anbefaler de 2 lommebøkene jeg selv ville anbefalt. Veldig trygge og enkle lommebøker for bitcoin.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Lommebok Overall rating: 5 out of 5 based on 2 reviews.